PROAB News

május 29. -

EUR 384,95

USD 355,22

A NAV mobilappjában bárki ellenőrizheti foglalkoztatását

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a modern technológia előnyeit kihasználva, egy újabb innovatív szolgáltatást vezetett be a NAV-Mobil applikáció formájában, amely lehetővé teszi minden munkavállaló számára, hogy néhány koppintással ellenőrizze munkajogi státuszát. Ez a funkcionalitás különösen fontos mindazok számára, akik szeretnék megbizonyosodni arról, hogy munkáltatójuk szabályosan bejelentette őket.

Az ellenőrzés folyamata és jelentősége

A NAV-Mobil applikáció „Foglalkoztatási adatok” menüpontja alatt elérhető szolgáltatás mindössze fél percet igényel, de az eredmények hosszú távú biztonságot nyújtanak. A szabályos foglalkoztatás nem csupán a munkavállalók jogainak védelmét szolgálja, hanem az egészségügyi ellátásokhoz való hozzáférés és a későbbi nyugdíjjogosultság alapját is képezi.

Technológiai innováció és biztonság

A szolgáltatás használatának megkönnyítése érdekében a NAV-Mobil lehetőséget biztosít KAÜ-azonosítással történő belépésre, ami után egy egyszerű jelkód beállításával gyorsabb hozzáférés biztosítható. Azok számára, akik modern, biometrikus azonosítást preferálnak, az applikáció ujjlenyomat- vagy arcfelismerő funkcióval is elérhető.

Gazdaságfehérítő hatás és további Funkciók

A NAV-Mobil nem csupán a munkavállalók érdekeit szolgálja, hanem az állampolgári adótudatosság növelésével hozzájárul a jogkövető vállalkozási kultúra erősítéséhez és a gazdaság fehérítéséhez. Az applikáció továbbá számos más hasznos funkciót is kínál, mint például adószámla lekérdezés, gépjárműadó befizetés, üzleti partnerek adatbázisának ellenőrzése, valamint különféle kalkulátorok és információs adatbázisok.

Elérhetőség

A NAV-Mobil applikáció ingyenesen letölthető a Google Play és az App Store alkalmazásáruházakból, így mindenki számára könnyen hozzáférhető, aki ki szeretné használni ezt a korszerű és hasznos eszközt.

A NAV-Mobil használata nem csupán egyéni, hanem társadalmi szinten is előnyös, mivel elősegíti a szabályos foglalkoztatási viszonyok kialakítását és fenntartását, amely minden munkavállaló alapvető érdeke.


Ez is érdekelhet

További hírek

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet, akkor az alábbi elérhetőségeken jelentkezhetsz konzultációra

Jelentkezem konzultációra