Stratégiai partnereink

Ismerd meg stratégiai partnereinket!

Wolt Magyarország Kft.

A Wolt segítségével könnyen és gyorsan felfedezheted az összes körülötted lévő éttermet és boltot. Kedvező árainkkal és gyors futárainkkal a célunk, hogy minél egyszerűbbé és kellemesebbé tegyük a rendelés élményét számodra!

Dreamjobs

Hidat teremtünk az álláskeresők és szerethető munkahelyek között, akik részletes bemutatkozásuk által, közös értékeik mentén találnak egymásra. Hozd létre az ingyenes, modern cégprofilod és hirdess te is a DreamJobs.hu-n!

Eszerződés

A jogi folyamatok digitális transzformációjának számos előnyét élvezheti az Ön cége. Rendszerünk a teljes folyamatot menedzseli és automatizálhatja, a szerződés előállításától az archiválásig.

Freelancerblog

A FreelancerBlog egy szakmai online magazin, tudásbázis, közösség. Nem aktualitásokra épül, hanem a freelancer életmóddal kapcsolatos információk hiteles, megbízható forrása. A márkanév mögött számos egyéb ötlet, kezdeményezés, komplex és sikeres együttműködés rejlik.

Briefly

A Briefly egy budapesti startup cég amely lehetővé teszi, hogy a kreatív szabadúszók és a vállalkozások zökkenőmentesen dolgozzanak együtt.

Beauty Marketing Experts

Csatapunk a szépségiparban tevékenykedő szakembereknek (fodrászok, kozmetikusok, manikűrösök, sminkesek) nyújt segítséget a marketing és a szalon management minden területén. Nem mi vagyunk a legolcsóbbak a piacon! De a legjobban mi értünk a Te szakmád marketingjéhez, ebben biztos lehetsz!

BNI Magyarország

A BNI a világ vezető üzleti kapcsolatépítő szervezete. Megváltoztatjuk azt, ahogy a világ üzletel. Az 1985-ben alapított szervezet ma globálisan működő, bevált üzleti stratégiát kínál több mint 275 000 cégvezetőnek. Tagjaink olyan üzletemberek, akik csapatban együttműködve segítik egymást az egyéni célok elérésében. Alapértékünk az Aki ad, az nyer®, ami azt jelenti hogy BNI tagjaink bizalmi alapon, jutalékok nélkül …

Dobedu

A Dobedu egy vállalati képzési rendszer, amely segítségével 70-90%-al csökkenthető a belső képzésre fordított személyes idő!

DHG Ügyvédi Társulás

A DHG ügyvédi társulás több, mint húszéves nemzetközi és hazai tapasztalattal rendelkező senior ügyvédekből áll.

Fairpay Control

Meglévő követeléseit azonnal behajtjuk, és egy olyan MEGOLDÁST ADUNK, amellyel cége soha többé nem kerül ilyen nehéz helyzetbe.

Gordius Solutions Tender

A Gordius Solutions Tender Kft. 2013-ban indult és mára Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő pályázatíró és tanácsadó cégévé vált. Fő tevékenységünk a komplex pályázati szolgáltatás, amely magában foglalja a pályázati előkészítési szakaszt, pályázatírást, pályázati utógondozást, projektmenedzsmentet és a számos esetben problémát okozó önerő finanszírozására kínált megoldásokat is.

Heavybold Studio

Heavybold egy budapesti kreatív desing stúdió.

CX-Ray

A CX-Ray Kft. alapítására 2014-ben került sor. Cégünk szoftver alapú szolgáltatásként kínál szervezetdiagnosztikai felméréseket. Szakmai csapatunk szervezetpszichológusokból, adatelemzőkből, közgazdászokból és szoftverfejlesztőkből áll. Termékeink ötvözik a módszertani innovációt, letisztult dizájnt és az ügyfélcentrikus attitűdöt. Tevékenységünk célja, hogy minél rövidebb, validált, integrálható és tudományosan megalapozott felméréseket fejlesszünk, amely egy letisztult és könnyen értelmezhető értékelési felületet ad mind a munkavállalók, mind pedig …

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet, akkor az alábbi elérhetőségeken jelentkezhetsz konzultációra

Jelentkezem konzultációra