PROAB News

május 29. -

EUR 384,95

USD 355,22

Elindult a 2024. évi Európai Vállalkozásfejlesztési Díj pályázat

Az Európai Vállalkozásfejlesztési Díj (European Enterprise Promotion Awards – EEPA) 2024-es kiadása hivatalosan is elindult, melynek keretében kreatív és innovatív vállalkozásfejlesztési programok nevezését várják május 31-éig – jelentette be a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM). Az EEPA azon kezdeményezések megismertetésére és elismerésére törekszik, amelyek elősegítik a vállalkozóvá válást, és támogatják a vállalkozások mindennapi működését.

A Vállalkozásfejlesztés és az üzleti Szellem ösztönzése

Az Európai Bizottság által 2006-ban alapított díj kiemelt célja a vállalkozói lét és az üzleti szellem fontosságának hangsúlyozása. Az EEPA évről évre azokat a projekteket ismeri el és jutalmazza, amelyek nem csak újszerűek és sikeresek, hanem nemzetközi szinten is modellértékűek lehetnek.

Kategóriák és pályázati feltételek

A pályázók hat különböző kategóriában nyújthatják be projektjeiket, melyek legalább 15 hónapja működnek már sikeresen. A felhívásra civil szervezetek, önkormányzatok, állami szervek és intézmények jelentkezhetnek. A nemzeti fordulóban a legsikeresebb két kezdeményezés lehetőséget kap, hogy az európai szintű megmérettetésben is részt vegyen.

Az Idei díjátadó különlegessége

2024-ben a magyar uniós elnökség időszakában a díjátadó második fordulójának rendezvénye Budapesten kerül megrendezésre. A nagyszabású eseményen kerül sor az európai forduló díjainak átadására is, ami különleges figyelmet és prestízst kölcsönöz az idei rendezvénynek.

Hogyan pályázhat?

A részletes pályázati dokumentáció elérhető a kormányzati portálon. Itt minden szükséges információ megtalálható a jelentkezéshez, a kategóriákhoz és a benyújtás módjához.

Ez a kiváló lehetőség minden vállalkozásfejlesztéssel foglalkozó szervezet számára, hogy bemutassa innovációját, és elismerést szerezzen az európai színtéren. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, jelentkezzen most, és legyen része ennek a különleges eseménynek!


Ez is érdekelhet

További hírek

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet, akkor az alábbi elérhetőségeken jelentkezhetsz konzultációra

Jelentkezem konzultációra