Események

Negyedéves Csapattalálkozó – Q3

2023. november 25-én egy különleges napon vettünk részt: a Proactive Business Zrt. harmadik negyedéves csapatépítő találkozóján, amelyet az Inárcsi Bodrogi Kúriában tartottunk. Ez a nap nem csak a munka és a teljesítmény ünnepe volt, hanem a közösségünk erősítésének és a szakmai fejlődésnek is szentelt időszak.

A napot finom sütemények és frissen főzött kávé kíséretében kezdtük, ami tökéletes hangulatot teremtett a nap további részéhez. A kellemes reggeli után Danyi István előadásával folytattuk, aki az idő fontosságáról és menedzseléséről beszélt. István előadása nem csak informatív volt, hanem számos gyakorlati tanáccsal is szolgált, amelyeket mindannyian hasznosnak találtunk.

Az előadás után egy ízletes ebéd következett, amely során lehetőségünk volt kicsit lazítani és kötetlenül beszélgetni. Ebéd után a Pályázatfigyelő üzletágunk vezetője, Mányoki Dóra, aki egy játékos feladaton keresztül vezetett be minket a pályázatírás rejtelmeibe. Ez a szekció nem csak szórakoztató volt, hanem rendkívül hasznos is, hiszen a játékos formában rejlő tanulságokat a mindennapi munkánk során is kamatoztathatjuk.

A délutánt Bíró Bence Péter előadása színesítette, aki a stresszkezelésről és a kiégés megelőzéséről beszélt. Bence előadása különösen releváns volt számunkra, hiszen a gyors tempójú munkakörnyezetben gyakran szembesülünk ezekkel a kihívásokkal. A tanácsai segítenek abban, hogy jobban megértsük ezeket a jelenségeket és hatékonyabban kezeljük őket.

Az előadás után következett a negyedéves eredmények kiértékelése, ami mindig izgalmas része a találkozónknak. Büszkén számoltunk be a harmadik negyedév sikereiről, de még fontosabb volt, hogy köszönetet mondjunk az informatikus csapatunknak, akik nélkülözhetetlen munkát végeznek nap, mint nap.

A napot a Proactiv Bookkeeping Kft. átalakulásának ünneplésével zártuk, amely mostantól Proactive Business Zrt. néven folytatja tevékenységét. Ez a változás új fejezetet nyit a cég életében, és izgatottan várjuk, hogy milyen új kihívásokkal és lehetőségekkel találkozunk majd ebben az új korszakban.

A nap tökéletes példája volt annak, hogy a Proactive Business Zrt. mennyire elkötelezett amellett, hogy támogassa munkatársainak szakmai és személyes fejlődését. A csapatépítő találkozó nem csak a munka ünnepe volt, hanem a közösségünk erősítésének és a jövőbeli sikerünk alapjainak megteremtésének is ideje. Várjuk a következő negyedévet, tele új kihívásokkal és lehetőségekkel!

📍 Helyszín: Inárcs, Bodrogi Kúria
📅 Időpont: 2023.11.25.