Események

II. PROAB Családi nap

2023. szeptember 2-án, egy gyönyörű, napfényes szombaton rendeztük meg a Proab Családi Napot, amely egy igazán különleges esemény volt a munkatársaink és családtagjaik számára. A helyszín ezúttal a festői Tatárszentgyörgyön, a Sarlóspuszta Club Hotelben volt, ahol egy napra mindenki elengedhette a munka gondjait és teljes mértékben a családjára, a kikapcsolódásra és a közösségi élményekre koncentrálhatott.

A napot egy izgalmas és informatív kiértékeléssel kezdtük, ahol megbeszéltük a II. negyedév eredményeit. Ez a pillanat nem csak a munkánk elismerése volt, hanem lehetőség arra is, hogy megosszuk egymással a közös sikereinket és tapasztalatainkat.

A hivatalos rész után elmerültünk a kreatív és szórakoztató programok tengerében. A táskafestés és gyöngyfűzés lehetőséget adott mindenkinek, hogy kibontakoztassa művészi énjét, miközben a gyerekek arcán a büszkeség és öröm sugárzott, amikor megmutathatták alkotásaikat. A játékos feladatok és csapatversenyek pedig nem csak a gyerekek, hanem a felnőttek számára is felejthetetlen élményeket szolgáltattak, hiszen itt mindenki gyermekként élvezhette a versengést és a játék örömét.

A sportosabbak a foci, csocsó és sörpong asztaloknál találták meg a számításaikat, ahol a barátságos versengés és a nevetések töltötték meg a levegőt. Ezek a pillanatok nem csak a testet, hanem a lelket is feltöltötték, hiszen a közös játék és nevetés igazi közösségi élményt teremtett.

A déli órákban egy finom, közös ebédre ültünk le, ahol a családias hangulatban megosztott történetek és a nevetések még közelebb hozták egymáshoz a kollégákat és családtagjaikat. Az ebéd után mindenki újult erővel vágott neki a délutáni programoknak.

A napot egy közös összegzéssel és a gyerekeknek szánt ajándékok kiosztásával zártuk, ami nem csak a gyerekek, hanem a szülők számára is megható pillanat volt. Látni, ahogy a gyerekek boldogan és izgatottan bontogatják az ajándékokat, igazán felemelő érzés volt mindenki számára.

A Proab Családi Nap nem csak egy egyszerű rendezvény volt, hanem egy olyan nap, ahol a munka és a magánélet összeolvadt, és ahol mindenki érezhette a közösség erejét és melegségét. Ez a nap emlékezetes marad mindannyiunk számára, és már most várjuk a következőt!

📍 Helyszín: Tatárszentgyörgy, Sarlóspuszta Club Hotel
📅 Időpont: 2023.09.02.