Események

III. PROACTIVE GÁLA

2024. február 24-én megtartottuk a III. Proactive Gálát, ahol közösen ünnepeltük meg a 2023-as év sikereit, munkatársaink nagyszerű teljesítményét és stratégiai partnereinknek is megköszöntük az elmúlt év közös munkáját.

📍 Helyszín: Aquaworld Resort Budapest
📅 Időpont: 2024.02.24.

A gála során külön köszönetet mondtak a stratégiai partnereknek, beleértve a Bankmonitor, Pannon-Safe, Gordious Solutions, E-szerződés és 22 Design cégeket, elismerve közös munkájukat az elmúlt évben.

Az ünnepség továbbá új munkatársak bemutatásával folytatódott, akik között olyan nevek szerepeltek, mint Lengyel-Dobszay Kitti, Rákóczi Zsófia és Szokolai Ágnes, valamint több más kolléga, akikkel bővült a vállalat csapata.

Az esemény fontos részét képezte a 2023-as év teljesítményének kiértékelése is, ahol az UNIT-ok, Business Unit Managerek és Account Managerek versenyének eredményeit hirdették ki. Az UNIT szintű díjazottak között UNIT Viki, UNIT Dávid és UNIT Szilvi szerepeltek, míg a Business Unit Manager kategóriában Egri Szilvia, Gál Viktória és Horváth Dávid értek el kiemelkedő helyezéseket. Az Account Managerek között pedig Szabó Barbara, Janikné Urbán Szilvia, Gereyné Késmárky Dalma, Zsolnai Ildikó és Kertész Edit mutatta be a legjobb teljesítményeket.

A gála estéjének csúcspontjai közé tartoztak a kinevezések, amelyek során Molnár András és Oláh Gábor a Pénzügyi Dívízió vezetői pozícióját, Balázs Anita a CFO, Horváth Dávid a CHRO, és Czégai Fanni a CCMO pozíciót tölti be a továbbiakban. További kinevezések is zajlottak, például Mányoki Dóra, Nagy Márk és Czégai Fanni kapott új üzletágvezetői szerepköröket.

Az esemény zárásaként a KőKóla Partyzenekar gondoskodott a kellemes hangulatról, biztosítva, hogy a résztvevők a hivatalos programok után is élvezetes időt tölthessenek együtt.

Ez a gála nemcsak a múltbeli sikerek elismerését szolgálta, hanem a jövőbeli célok felé való elköteleződés és a közös siker iránti elszántság megújítását is jelentette a Proactive Business Zrt. számára.